Dorada cu bacon la cuptor

de xana in Peste, 13 Oct 2017 | 3163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dorada
  • 6 felii de bacon
  • 6 felii de lamaie
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 de ceapa
  • 1 praf de cimbru
  • 1 praf de coriandru
  • sare
  • piper
  • cca 60 ml de ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu bacon la cuptor:

Pestele se curata de mate si solzi, apoi se usuca bine. Se fac cate 3 taieturi, dar nu adanci, pe fiecare parte a pestelui. 

Uleiul de masline se amesteca cu sare, piper, ceapa taiata in felii subtiri si 4 felii de lamaie. Ungem bine pestele cu uleiul aromat, iar restul il punem pe fundul tavii.

Punem inauntrul pestelui cate o felie de lamaie si cate 2 catei de usturoi taiati grosier si ii invelim cu feliile de bacon, 3 pentru fiecare.

Asezam pestii in tava peste uleiul cu ceapa si lamaie si dam la cuptor pentru 30 de minute, pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.10.2017, 20:55

Ai mei sunt cu pestele si dorada le place mult!

mihaelar63 1

16.10.2017, 14:10

Imi place dorada . Mai ales ,, aromatizata" cu bacon

Rahela Velicu 1

23.10.2017, 21:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chefal în sos provensal