Ficat de vitel cu ceapa

de delia64 in Ficat, 7 Mar 2014 | 9360 vizualizari

 

Familiei mele ii place foarte mult ficatul de vitel .
Il pregatesc la gratar sau cu ceapa .

 

INGREDIENTE

  • ficat de vitel
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vegeta
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vitel cu ceapa:

Spalam ficatul si il taiem felii .

Intr-o tigaie punem uleiul la incins  si ficatul .

Curatam ceapa , o taiem felii si o punem in tigaie amestecand din cand in cand .

Cand ceapa devine sticloasa adaugam o cana de apa si lasam aproximativ 15 minute sa fiarba sub capac .

Condimentam cu sare , piper si vegeta dupa gust .

Se serveste cu o salata de rosii , castraveti , ceapa .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure de cartofi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia