Ficatei de pui cu sos si piure

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 31 Ian 2017 | 17092 vizualizari

 

Va plac ficateii? Daca da, iata o reteta rapida si tare gustoasa pentru masa de pranz sau pentru cina!

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • ½ ardei gras rosu, galben si verde
  • 500 gr ficatei
  • sare
  • piper
  • o lingurita cimbru proaspat
  • 1 foaie de dafin
  • 100 ml apa fierbinte
  • 150 ml sos de rosii
  • patrunjel verde tocat
  • + garnitura de piure
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos si piure:

Curata ficateii, spala-i bine cu apa rece si lasa-i la scurs intr-o sita.

Pregateste legumele si taie ardeiul gras colorat in fasii, ceapa solzisori si usturoiul rondele.

Pune uleiul la incins intr-o tigaie mai adanca, apoi adauga ceapa si soteaz-o pentru 2 minute. Adauga usturoiul si amesteca. Pune apoi ardeiul gras si mai lasa 2 minute. Adauga ficateii de pui si amesteca putin.

Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, cimbru proaspat, o frunza de dafin si adauga 100 ml de apa fierbinte. Pune capacul si lasa sa fiarba 8-10 minute, amestecand din cand in cand.

La final adauga sucul de rosii si mai lasa sa fiarba la foc mic 5 minute.

Presara patrunjel verde tocat marunt si serveste ficateii de pui cu sos si piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos si piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

dantes 1

05.02.2017, 06:50

Buni!

mirela0911 1

10.02.2017, 10:26

Îmi plac mult!

kytz 1

10.02.2017, 12:36

Place mult !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida