Gogoşele cu iaurt

de diaconta in Dulciuri, 9 Mar 2013 | 7559 vizualizari

 

Un „dulce” rapid,cu puţine ingrediente si deosebit de bun.Azi s-au potrivit de minune,le-am făcut rapid , le-am luat repejor la pachet şi am fugit în vizită.

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt 10% grasime
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • ½ plic praf de copt
  • Sare
  • Vanilie
  • Coaja de lamâie
  • Ulei pentru prajit
  • Zahar pudra si Dulceata de vişine pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşele cu iaurt:

Iaurtul l-am amestecat cu oul,zaharul,vanilia si coaja de lamâie.

Faina am amestecat-o cu praful de copt si sarea.

Am pus apoi faina peste amestecul de iaurt amestecând cu telul.

Va trebui sa aveti o compozitie destul de grosuţa, dupa cum se vede din imagini.

Am încins uleiul apoi am redus focul.

Cu ajutorul lingurii pentru înghetata am pus  compozitia în ulei.

Gogoselele nu trebuie sa fie prea mari,altfel nu se vor coace la interior.

Le-am întors pe ambele parti si le-am lasat sa se prajeasca bine.

Le-am scos pe un servet absorbant pentru a elimina surplusul de ulei.

Le-am pudrat cu zahar si am servit cu dulceata de vişine.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Angelina_Elena 1

21.06.2013, 13:26

Foarte bune, le-am incercat si eu mai de mult!

diaconta 1

21.06.2013, 15:36

Elena_Daria,ar cam trebui sa le refac si eu

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:12

minunate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi a la Sidy