Humus cu avocado

de oanapl in Vegan / Raw vegan, 27 Iun 2021 | 4307 vizualizari

 

Am văzut această rețetă delicioasă la Simona și pe loc m-am decis să o pregătesc. Se face foarte ușor și rapid. Eu nu am avut pastă tahini și am folosit 2 linguri de susan. Mulțumesc Simo pentru idee. Pupici!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți avocado bine copt
  • 100 gr năut (din conservă am folosit eu)
  • Sare
  • Piper proaspăt râșnit
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • 2 lingurițe pastă tahini (pasta de susan)
  • Zeama de la jumătate de lămâie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu avocado:

În vasul unui robot de bucătărie pui avocado, uleiul de măsline, usturoiul tăiat felii, zeama de lămâie, sarea, piperul, năutul fiert și scurs de apă, pasta tahini și pornești robotul până când toate ingredientele sunt bine pasate. Dacă pasta obținută este mai groasă, o subțiezi cu 2-3 linguri de apa din conservă și mixezi ingredientele. 
Pui pasta într-un bol, adaugi deasupra pentru decor boabe de năut, felii de avocado și poți să picuri și puțin ulei de măsline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa raw-vegan