Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Retete Delikat, 24 Aug 2018 | 2872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • limba de vita
  • ulei de masline
  • 2 cepe albe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 dovlecei
  • ierburi italiene delikat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot:

Se pune pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa si 2 linguri otet si sare.

Cand incepe sa fiarba apa, se pune limba spalata si se acopera cu un capac.

Se da in clocot 3-4 minute, dupa care se ia de pe foc si se lasa in apa calda inca vreo 10 minute.

 Se scoate pe un tocator limba de vita si se curata de grasime si de partea alba, se taie in bucati si se pune in slow cooker-ul Crock-Pot.

Se condimenteaza cu ierburi italiene, se stropesc cu ulei de masline, se pune apa si se seteaza la HIGH 4:00 ore.

Dupa circa 1 ora jumate, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.

Dovlecelul se taie cuburi si se adauga cu vreo 40 minute inainte sa fie gata.

Se serveste cu piure de cartofi si muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta cu legume