Macrou cu legume la cuptor

de alexandra20 in Peste, 3 Sep 2012 | 8269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg macrou
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 3 rosii
  • 2 cepe
  • 5 cartofi potriviti
  • 3 morcovi
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu legume la cuptor:

Se curata bine pestele, se spala cu apa rece, apoi se pune sare, piper si boia.

Se unge cu ulei o tava se face un pat de legume (ceapa,rosii,morcovi), apoi se pune pestele. Pe langa peste se mai pun legume si cartofii taiati rondele subtiri. Se pune sos de rosii, cateva feliute de lamaie taiate subtiri, se pune peste legume si peste condimente (vegeta,piper,boia) si usturoiul tocat marunt. Se da la cuptor pt 50 min.

Mie mi-a iesit delicios. Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume la cuptor