Maioneza

de JulyCris in Sosuri, 25 Apr 2014 | 3209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri(1 fiert+1 crud)
  • 500 ml ulei
  • 1 lingurita mustar(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza:

Se fierbe un ou si se ia galbenusul. Un alt ou crud,se separa de albus. Galbenusurile se pun intr-un castron de plastic,se paseaza bine cel fiert si se amesteca usor pana se omogenizeaza.Se adauga mustarul. Turnam ulei in fir subtire putin cate putin si amestecam cu o lingura de lemn in acelasi sens pana terminam tot uleiul sau pana facem cata maioneza ne trebuie.

TIPS-URI

1

In caz ca maioneza se taie se adauga o lingurita de apa rece si se amesteca din nou.Sau zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
1000 de insule