Malasolca a la Bia

de Bya Ralu in Pastrav, 31 Iul 2018 | 3064 vizualizari

 

Am acceptat si eu  Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de pastrav eviscerate
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 mana de rosii cherry
  • 8-9 cartofi(as fi preferat mai mici da nu am gasit )
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • condimente pentru peste
  • Pentru mujdei:
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri de smantana grasa
  • marar proaspat
  • ulei
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Malasolca a la Bia:

Pestele se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tava de ceramica.

Punem usturoiul lasat intreg, cartofii peste care presaram sare si rosiile cherry.

Se stropesc cu ulei de masline, se pune apa, se acopera cu folie si se da la cuptor pentru 30 minute.

Se indeparteaza folia si se mai lasa circa 10 minute.

Pentru mujdei:

Se piseaza usturoiul, se pune putina sare si putin ulei si se freaca bine, pana se face o pasta.

Se pune smantana si marar tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Malasolca a la Bia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Malasolca a la Balan, cu rosii confiate