Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella)

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 12 Iun 2016 | 2805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine dn tarate cu seminte
  • 200 grame Mozzarella
  • 8 frunze proaspete de busuioc
  • 1/2 cana de lapte degresat
  • 1/2 cana faina
  • 40 grame Parmezan ras
  • 2 oua
  • ulei de masline pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella):

Se divide mozzarella intre 2 felii de paine si se aseaza cate 4 frunze de busuioc deasupra. Se inchid sandvisurile cu celelalte felii de paine. 

Se amesteca faina cu parmezanul.

Se bat ouale ca pentru omleta.

Se aseaza faina intr-o farfurie cu margini largi, la fel ca si ouale si faina. 

Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie.

Se inmoaie sandvisurile in lapte, se transfera in faina si apoi in ou, indepartand excesul. 

Se prajesc 3-4 minute pe parte. 

Se servesc cu gem rapid de afine (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/clatite-umplute-cu-gem-rapid-de-afine-cu-otet-balsamic-si-busuioc-77113.html)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:32

Super la micul dejun

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:41

mihaelar63 1

08.11.2018, 13:27

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert flan cu lapte condensat si cafea