Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra

de katty in Mancaruri de legume, 12 Iul 2020 | 2526 vizualizari

 

Pentru  un mic dejun in familie am pregatit o omleta cu ciuperci, dovlecei si  telemea de capra.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci champignon brune
  • 1 dovlecel
  • 4 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 50 gr telemea rasa de capra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra:

Curatam dovlecelul de coaja si il radem pe razatoarea mare. Presaram putina sare si il lasam 15 minute, apoi il scurgem bine. Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem bine si le taiem felii subtiri. In uleiul incins punem ciupercile si le lasam pana  incep sa se rumeneasca usor.Adaugam dovleceii scursi. Amestecam ocazional pana acestia se inmoaie usor.Intr-un castron batem ouale cu putin piper. Adaugam smantana, apoi patrunjelul tocat fin.Adaugam ouale peste dovlecei si ciuperci si bagam tigaia la  cuptorul preincalzit  pentru 10-12 minute sau pana omleta este gata. Scoatem omleta si presaram telemeaua rasa. Servim omleta imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrob cu hribi, urzici si leurda