Scrob cu hribi, urzici si leurda

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 2 Dec 2020 | 2110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • urzici
  • 500 g hribi
  • 1 legatura leurda
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrob cu hribi, urzici si leurda:

Spalam urzicile in mai multe apa si le punem la fiert.Dupa ce s-au fiert le punem la scurs.

Spalam hribi,ii curatam si ii punem la fiert.

Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt

Intr-o tigaie adaugam uleiul si ceapa si le calim putin impreuna.

Dupa care adaugam urzicile si hribi scurse de apa, un varf cutit sare si le amestecam bine.dupa adaugam cca 100 ml apa cat sa nu se arda ceapa.Pe urma punem legatura de leurda spalata si tocata marunt.Si le lasam la calit pana scade apa.

La final adaugam ouale batute cu sare si le amestecam energic.

Servim alaturi de mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob cu hribi, urzici si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra