Orez indian

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 6 Mar 2012 | 9463 vizualizari

 

Pentru ca este post va prezint astazi o reteta rapida si super buna: orez indian.

 

INGREDIENTE

  • 3 cesti de orez,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ardei kapia rosu,
  • 1 ceapa rosie,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • putin sofran,
  • sare,
  • marar.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez indian:

Orezul l-am fiert in apa cu sare. Nu l-am fiert complet ca pentru pilaf ci doar pana s-a umflat putin.

L-am pus apoi in sita si l-am trecut de 2-3 ori prin jet de apa rece.

In ulei de masline am calit ceapa si ardeii taiate julien. Am adaugat 2-3 linguri de apa, sare si am lasat pana s-au inmuiat legumele.

Am adaugat apoi orezul, sofranul si mararul si am mai lasat 5 minute pe foc.

Am servit cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez indian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez (de post)