Pasta al limone

de Anett in Spaghete, 15 Feb 2022 | 4426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghetti
  • 1 lamaie
  • 50g parmezan sau grana padano ras
  • 2 catei usturoi feliati fin
  • 1/2 fulgi de chili
  • 1 legatura patrunjel
  • 50g unt
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta al limone:

Punem pastele la fiert si urmam indicatiile de la pachet.

Intre timp, punem uleiul de masline, usturoiul feliat, fulgi de chili intr-o cratita si punem pe foc mic. Le prajim pentru cateva minute, apoi adaugam pastele fiarte (al dente). Adaugam untul, zeama si zestul lamaii si asezonam cu sare si piper. Amestecam bine, adaugam putin apa in care am fiert pastele pentru a deveni mai cremos.

Adaugam cascavalul si patrunjelul tocat si servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al limone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Panacris 1

18.02.2022, 19:08

Interesantă!

mirela0911 1

20.02.2022, 10:18

mihaelar63 1

17.03.2022, 21:47

Trebuie sa incerc si eu aceasta reteta . Chiar sunt5 curioasa ce surpriza imi rezerva !!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu ton