Pasta de leustean

de Lau in Sosuri, 22 Ian 2021 | 3746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castron mare de leustean
  • 4 linguri sare
  • 100 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de leustean:

Leusteanul il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa.

Ii rupem frunzele de pe tija si le punem intr-un bol mai mare impreuna cu sarea.

Acum daca dorim putem folosi blenderul pentru a le pasa sau robotul de bucatarie,

Eu am folosit robotul ca era la indemana,cand pasta este finasi omogena adaugam 70 ml ulei(eu am adaugat de masline) si mai pisam cca 3  min.

Punem pasta in borcane(eu am folosit caserole pentru ca am congelat pentru iarna)adaugam un strat de ulei deasupra si capsam borcanele.

Pastram barcanele in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de leustean" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa tatareasca de berbecut -Shurpa