Pasta de ton cu castraveti murati

de mirela0911 in Peste, 27 Ian 2019 | 6144 vizualizari

 

Un aperitiv grozav de bun ce se poate servi atat la micul dejun cat si la cina sau chiar la o masa festiva.
Am citit mai multe retete si am pregatit-o pe gustul nostru.

 

INGREDIENTE

  • 300 g peste ton maruntit in ulei (2 conserve de 150 g)
  • 140 g crema pufoasa de branza cu somon Delaco
  • 2-3 castraveciori murati
  • 2 lg maioneza
  • sare daca este cazul
  • piper dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
  • ceapa optional (eu nu am pus)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu castraveti murati:

Mai intai se pune pestele ton maruntit intr-o sita sa se scurga bine de ulei, eventual chiar presat cu dosul unei linguri pentru a se scurge mai bine.

Castravetii murati se taie in cubulete mici si se storc de zeama.

Intr-un bol se pune pestele scurs, se adauga maioneza si crema de branza. Se amesteca totul, se condimenteaza dupa gust apoi se pun castravetii. Se mai amesteca pana se omogenizeaza totul apoi se potriveste dupa gust cu zeama de lamaie.

Daca doriti, se poate adauga si ceapa taiata marunt.

Se serveste cu paine prajita! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton, de post