Salau la cuptor

de Lau in Peste, 19 Mar 2018 | 8222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de salau
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/3 lingurita fulgi de ardei iute
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 1 pahar de bere
  • 1/2 lamaie
  • 20 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor:

Intr-o farfurie amestecam uleiul de masline cu condimentele dupa gust.

Spalam pestele, il uscam cu un prosop, il stropim cu zeama de lamaie si condimentam bucatile, lasam 1 ora la rece.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam pestele, paharul de bere, 2 crengute de cimbru, untul, acoperim cu folie alimentara si dam la cuptorul incalzit 10 min, dupa care luam folia si mai lasam 5-10 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de cartofi noi