Paste cu carne de porc si busuioc

de Rahela Velicu in Farfalle, 20 Dec 2017 | 3813 vizualizari

 

Mi-a adus Mos Craciun jucarie noua de pozat, de acum pozele mele vor iesi super frumoase :)
"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • farfale
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de porc si busuioc:

Punem farfalele in apa cu sare la fiert.

Ceapa o tocam marunt si o punem la prajit. O lasam pana cand incepe sa se aureasca putin si adaugam carnea. Le lasam  pe foc 10-12 min. pana cand incepe sa se inmoaie carnea. Adaugam o cana de apa, pasta de tomate, busuioc, sare si piper si lasam 20 de min. la fiert.

Servim pastele impreuna cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de porc si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle quatro formaggi