Paste italienesti cu bacon si feta

de mihaelar63 in Paste, 6 Dec 2021 | 3073 vizualizari

 

 O data la doua saptamani se permite sa mancam paste. Asa ca pastram acest privilegiu pentru cate o zi de sambata cand  le prepar rapid .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli cu burrata si busuioc
  • 250 gr girasoli cu radichio si sunca afumata
  • 250 gr bacon taiat cubulete marunte
  • 200 gr friptura de porc taiata marunt
  • 200 gr branza fetta
  • 200 gr rosii cherry foarte narunte
  • 100 ml ulei masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingurita de condiment italiensc oglio , aglio , peperoncino
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste italienesti cu bacon si feta:

  1.  Pastele se fierb in apa cu sare , respectand timpii indicati pe ambalaj .
  2. Se scurg pastele intr-o strecuratoare si se limpezesc cu apa rece ca sa ramana al a dente .
  3.  Pentru ca sunca imi parea cam putina am suplimentat cu friptura de porc taiat marunt de la masa anterioara .
  4.  Se prajeste in ulei baconul si cubuletele de carne de porc .
  5. Cand acestea sunt rumene se aduga ceapa verd etaiata rondele .
  6. Condimentati cu condimentul italienesc .
  7. Acum  se pun si rosioarele cherry care se lasa cat sa se inmoaie .
  8.  Serviti pastele italienesti cu amestecul de bacon si rosioare .
  9.  Pe deasupra se sfarma branza fetta .
  10.  Pofta buna  !!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi la final orice cascaval razuit in loc de feta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste italienesti cu bacon si feta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor