Paste umplute

de Lau in Paste, 22 Feb 2019 | 3912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paccheri
  • 700 g carne tocata de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cana supa de pui
  • 1/2 conserva rosii in suc
  • 3 linguri sos arrabiata
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit nucsoara
  • busuioc
  • 150 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste umplute:

Pastele le fierbem in apa cu sare 5 min, sa fie al dente. Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece, le scoatem pe un servet de bucatarie si le tamponam pentru a elimina surplusul de apa.

Intr-un ceaun, oala, calim ceapa cu morcovul dat prin razatoare, adaugam carnea tocata si calim pana ce isi schimba culoarea, adaugam vinul si lasam sa se caleasca pana ce se evapora.

Adaugam rosiile cu sucul, supa de pui, sosul arrabiata, potrivim cu condimente si lasam sa fiarba la foc mic pana ce carnea este fiarta, cca 30-40  min.

Tapetam tava cu hartie de copt adaugam 2-3 linguri sos si umplem pastele cu sos (este mai simplu sa punem sosul intr-un sac de poche sau punga simpla, eu am folosit lingurita si mi-a luat ceva timp:)

Daca ne ramane sos, adaugam peste paste si cascavalul dat prin razatoare.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 min pana ce se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne rigati cu ciuperci si smantana