Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor

de Constelatialeu in Pastrav, 5 Iul 2020 | 4215 vizualizari

 

Gustos si nu mai este....

 

INGREDIENTE

  • 5 pastravi
  • ceapa rosie ( micute, din gradina)
  • lamaie
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor:

Se cumpara pastravul direct de la pastravarie, mai proaspat de atat nu se poate, se curata, se spala, apoi se presara sare, piper si  ulei de masline, se lasa la odihna 20 min.

Se asaza pastravii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se umplu cu felii de lamaie si ceapa taiata solzisori. Se toarna 1 ceasca cu apa, se pun jumatati de ceapa deasupra, apoi se acopera cu hartie de copt si se da tava la cuptor la foc mediu pentru 1 ora, dupa 1 ora se ridica hartia de copt si se mai lasa 20 min la cuptor fara hartie de copt. Cam asa sta treaba cu pastravii de azi, in alta zi cine stie ce patesc, nici ei, nici eu nu stiu inca,:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu fenicul