Pilaf cu legume si carne de porc

de Adinabubu in Retete Delikat, 24 Iul 2018 | 2403 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100 % naturale

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mici
  • 2 cani orez bob lung
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 linguri ulei
  • cubulete de carne de porc
  • patrunjel
  • sare
  • Delikat cu ingrediente 100% naturale oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si carne de porc:

Pregatim legumele si carnea, le spalam si le tocam pe rand.
Intr-o cratita pun uleiul la incins, dupa care adaug cubuletele de carne pe care le las pana se calesc usor pe toate partile, apoi le scot si adaug toate legumele in uleiul in care am calit carnea.
Calim legumele, adaugand condimentul Delikat cu ingrediente 100% naturale- oregano si putina sare, cand legumele sunt mediu facute, adaug inapoi carnea peste legume, sa se inabuse impreuna.
Apoi adaug 4 cani de apa, in momentul in care incepe sa clocoteasca, adaug 2 cani de orez, amestec totul si las focul la mic pana incepe orezul sa se ridice deasupra.
Cand orezul incepe sa se ridice deasupra, (inseamna ca este aproape fiert); amestec usor de jos in sus, pun un capac, opresc focul si l las acoperit pentru ca procesul de fierbe va mai continua atata timp cat cratita este fierbinte si acoperita. Inainte de a opri focul, adaug putin patrunjel si putin oregano condimentul de la Delikat cu ingrediente 100% naturale.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Satisfyyourcravings 1

24.07.2018, 17:37

Mmmm, yummy!

Rocsi 1

25.07.2018, 19:20

Este bun si gustos pilaful pregatit de tine! Imi place!

Rahela Velicu 1

27.07.2018, 20:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci creasta cocosului