Pizza

de Bucataras Dragos in Pizza, 12 Mai 2009 | 5615 vizualizari

 

Usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pachet drojdie uscata
  • 2 oua
  • ciuperci
  • cascaval
  • sunca
  • ardei/gogosar
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face un aluat de paine din 500 g de faina,1 pachet de drojdie uscata, 1 lingurita de sare si una de zahar, 1 varf de cutit de chimen macinat, 1 varf de cutit de coriandru macinat si 2 oua.

Se toarna apa calduta peste compozitie si se framanta aluatul si se pune la dospit 1/2 ora. Se framanta aluatul dupa ce a fost pus pe o planseta si apoi se intinde. Aluatul este pus intr-o tava de pizza unsa. Se adauga deasupra aluatului ciuperci, cascaval,sunca, gogosar. Apoi se lasa la cuptor si gata.Dupa ce se scoate din cuptor se adauga ketchup.Eu am facut mai multe pizza si asa ca am pus cateva in frigider pentru a doua zi si aluatul a fost mai pufos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Sabina 1

12.05.2009, 22:36

Mama mia, ce de bunatati aici. Ne-a pus la treaba serioasa Bucataras !!!
Daca e pizza, sunt si eu in preajma!

silvi0ara 1

16.02.2010, 12:49

Foarte apetisant.

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 17:35

buna pizza asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sarmale