Pizza

de Bunica in Pizza, 13 Mar 2015 | 4032 vizualizari

 

Tot dadeam de colo pana colo un aluat de pizza,asa ca am decis sa scap de el.
Am deschis frigiderul si-am luat tot ce-am gasit pe-acolo:))))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pizza
  • 3 felii sunca presata
  • 50 g. masline fara samburi
  • 1 cutie mica porumb
  • 1 cutie mica ciuperci
  • 3 oua
  • 50 g. cascaval
  • 2 +
  • 2 linguri suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Aluatul de pizza se lasa la decongelat

Taie marunt feliile de sunca.

Scurge apa din cutia de porumb si ciuperci
Tava aragazului se tapeteaza cu hartie de copt.

Pune in tava aluatul de pizza decongelat 

Unge aluatul cu 2 linguri suc de rosii.

Presara deasupra in ordine aleatorie ciupercile,maslinele ,porumbul,sunca.

Amesteca ouale cu celelalte 2 linguri suc de  rosii .

Toarna-le deasupra ingredientelor.

Peste toate acestea presara cascavalul ras.

Da tava la cuptorul incins pentru 20 minute.

Este buna calda cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

14.03.2015, 20:15

Super buna!

Bunica 1

15.03.2015, 13:06

Bine făceai,Merișor!

CameliaR 1

06.11.2015, 23:51

VREAU PIZZA Arata minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si kaizer