Pizza cu mozzarella

de MotanLaOale in Pizza, 14 Dec 2018 | 3238 vizualizari

 

Pentru prima oara am folosit mazzarella la pizza si sincer imi place mai mult cu cascaval obisnuit.

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza
  • 150 g carnati cabanos
  • 150 g carnati de casa
  • 100 g costita afumata
  • 100 g slanina
  • 100 g sunca
  • 50 g salam picant
  • 150 g ciuperci
  • 150 g porumb
  • 100 g masline
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 250 g mazzarella
  • 100 g cascaval
  • 80 g pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarella:

Aluatul se prepara ca in reteta mea Aluat clasic de pizza.

Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau dupa preferinta.

Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se rade cascavalul deasupra pe razatoarea mica in strat subtire.  

Mozzarella se taie felii si se pune deasupra pe toata suprafata.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

Se serveste cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca