Pizza duet cu porumb si diverse

de MotanLaOale in Pizza, 19 Aug 2017 | 4137 vizualizari

 

M-am inspirat de la Dya Daniela Andrei https://www.bucataras.ro/retete/pizza-cu-salam-uscat-si-porumb-77731.html.
Am focut aluatul meu de pizza care este pentru 2 pizza, de unde si denumirea.
Am schimbat ingredientele si cantitatile care sunt pentru 2 piza la fel aranjate altfel.

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 200 g salam uscat banatean
  • 200 g carnati cabanos
  • 200 g sunca de curcan
  • 100 g bacon feliat
  • 100 g bacon cubulete
  • 150 g masline
  • 250 g porumb din conserva
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 3 rosii
  • 300 g cascaval Delaco
  • 100 g pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza duet cu porumb si diverse:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Aluatul fiind pentru 2 pizza si noi fiind doi flamanzi, le-am facut pe amandoua.

Se intinde jumatate de aluat in tava (diametrul 42 cm) unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

Se rade putin cascaval pe razatoare mare.

Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.

Se pun ingredientele, in tava, in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

A doa pizza se face la fel cu alt aranjament.

Se taie si se serveste cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza duet cu porumb si diverse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza