Pizza la tigaie

de janet in Pizza, 12 Apr 2010 | 6951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • costita
  • salam
  • telemea de oi
  • sos picant
  • ciperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie:

Pentru cei care sint in criza de timp,ceva simplu si usor de facut .Avem nevoie de un aluat de pizza ,eu l-am facut in casa,din faina ,ulei de masline,drojdie si apa.Apoi cu ce aveam prin frigider;un pic de costita ,un pic de salam, telemea de oi ,sos picant si ciuperci,culese de mine din padura de linga casa.
Am fiert ciupercile si le-am taiat marunt.La fel am procedat si cu costita si salamul.Am pus tigaiea la incins,am sucit o foaie pe care am pus-o in tigaie,am uns-o cu sos si deasupra am pus mezelurile si ciupercile si am presarat cu telemeaua rasa prin razatoare.Am acoperit cu un capac si in 10 min.pizza mea a fost gata.
Ce sa mai spun....delicios...eu sint fan pizza!As minca dimineata,la prinz si seara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 18:16

super

janet 1

14.04.2010, 09:18

Sigur ca va invit si pe voi la o felie, dar nu mai mult ,sa-mi ajunga mie
Va multumesc!

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 17:28

arata tare bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza in straturi cu foi de placinta Bella