Pizza patru in una

de MotanLaOale in Pizza, 26 Ian 2018 | 3637 vizualizari

 

Nu m-am priceput sa-i dau alta denumire.

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza
  • 100 g carnati cabanos
  • 100 g carnati de casa
  • 50 g pastrama crud uscata
  • 100 g costita afumata
  • 250 g ciuperci
  • 70 g masline negre
  • 70 g masline verzi
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 250 g porumb
  • 250 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza patru in una:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii, se presara oregano, piper si se rade putin cascaval.

Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau dupa preferinta.

Se pun carnatii, costita si pastrama in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se pune pe un sfert porumb, pe alt sfert ardei cu rosii, pe altul ciuperci si pe ultimul masline.

Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptorul preincalzit, pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

Se serveste cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza patru in una" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos