Placinta cu spanac si branza

de oanapl in Mancare copii, 11 Iun 2021 | 4910 vizualizari

 

Fetelor mele le plac mult budincile cu brânză și tot felul de legume. Încerc să pregătesc diferite combinații delicioase. Vă recomand să încercați această plăcintă, deoarece se pregătește ușor și rapid.

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 150 ml lapte
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 200g de faina
  • 1 linguriță praf de copt
  • Sare
  • 200g spanac congelat
  • 250 g
  • 300g brânză de vaci
  • roșii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac si branza:

Într-un bol amesteci laptele cu ouăle și uleiul. Adaugi făina, sarea și praful de copt și amesteci bine cu un tel ca să nu fie cocoloașe. Va rezulta un aluat ca o smântână groasă.

Dezgheți spanacul și îl scurgi bine de apă apoi îl adaugi în aluat, împreună cu brânza sfărâmată puțin cu o furculiță sau cu degetele. Amesteci încet cu o spatulă.

Torni aluatul într-o formă rotundă unsă un unt și ornezi cu roșiile cherry tăiate în jumătate. Coci plăcinta la cuptorul preîncălzit la 200 grade C, timp de aproximativ 40-45 de minute, până când se rumenește frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Terci de ovaz cu cacao si banane