Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman

de kamy in Pui, 2 Mai 2011 | 3689 vizualizari

 

Fara cuvinte.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui intregi
  • 2 portocale
  • 1 lamaie
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 1 conserva ciuperci
  • 1/2 pachet de legume cu orez
  • 200 ml bulion
  • cimbru
  • sare,piper
  • frunze de marar sau patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman:

   Pulpele se curata, se spala ff bine,se sareaza,pipereaza,se freaca bine cu cimbru si se pun intr-un castron impreuna cu zeama de la portocale si lamaie.Se lasa la frigider cel putin o ora.

   Vasul roman se pune in apa(sa-l acopere cel putin 2 ore)se sterge in interior,se unge bine cu unt,se pun cartofii taiati cuburi mai mari,se presara putina sare si piper,se pun ciupercile,mix-ul de legume inghetate,se presara sare si piper,se pun pupele,bulionul,se mai presara sare piper si cimbru,se pune capacul si se baga in cuptor.Se da drumul la foc,potrivit 1 ora,dupa care 1ora, mic.

Cand serviti puteti presara frunze proaspete de marar sau patrunjel.

Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti legume inghetate adaugati in vas 50 ml apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor