Quiche dovlecei si pancetta

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 6 Oct 2018 | 7208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 120 gr pancetta
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • 1 pachet aluat fraged
  • parmezan
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche dovlecei si pancetta:

Spalam dovleceii, inlaturam capetele si ii taiem rondele.

Punem o tigaie la foc iute cu putin ulei si calim dovleceii pentru cateva minute.

Adaugam apoi pancetta si lasam pana ce devine crocanta. Inchidem focul si lasam sa se racoreasca.

Untr-un bol batem spuma ouale si adaugam apoi smantana. Amestecam bine. 

Adaugam in bol dovleceii si pancetta, parmezanul si piper. Amestecam totul bine. 

Punem aluatul intr-o tava rotunda, adaugam compozitia.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C, pentru 40 minute.

Lasam sa se racoreasca putin inainte de a servi.

Pofta buna!|

TIPS-URI

1

Aluatul fraged se poate inlocui cu aluat de foietaj.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche dovlecei si pancetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki