Reteta de conopida gatita la cuptor in papiota

de Catalina L in Mancaruri de legume, 17 Noi 2022 | 3841 vizualizari

 

Foarte la moda aceasta Reteta de conopida gatita la cuptor in papiota. Suntem in plin sezon si este bine sa profitam de conopida.
Sunt necesare putine ingrediente: conopida, ulei, sare, ierburi.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/11/conopida-gatita-la-cuptor-in-papiota.html

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de conopida gatita la cuptor in papiota
  • 1 conopida mica
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper
  • curry pudra
  • ierburi de Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de conopida gatita la cuptor in papiota:

Iata cat de usor se prepara Reteta de conopida gatita la cuptor in papiota

Spalati conopida, indepartati foile si puneti-o, pe o foaie de copt. .

Ungeti-o cu ulei, presarati sare, piper , curry si ierburi aromate.

Formati o papiota cu ajutorul unei alte foi de copt  si-nchideti conopida inauntru 

Dati la cuptorul incalzit la 210°C timp de 50 de minute-1 ora. Deschideti cu atentie.

Serviti-o fierbinte simpla pentru o reteta de post sau ca garnitura la o carne, un peste sau fructe de mare.!

Vezi si reteta de Salata de conopida cu porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de conopida gatita la cuptor in papiota" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane la cuptor