Reteta de cotlet de porc cu masline

de MotanLaOale in Porc, 9 Feb 2024 | 1066 vizualizari

 

Asocierea purcelului cu maslinele in sos de ceapa si tomate este foarte buna. Este o mancare satioasa si foarte buna.
Pentru Reteta de cotlet de porc cu masline ai nevoie de urmatoarele ingrediente: cotlet de porc, ceapa, masline, pasta tomate, boia.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de cotlet de porc cu masline
  • 500 g cotlet de porc
  • 5 cepe mari
  • 300 g masline fara samburi
  • 100 ml ulei
  • 500 ml pasata de tomate
  • boia afumata
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de cotlet de porc cu masline:

Iata cum se prepara Reteta de cotlet de porc cu masline

Cotletul se curata si se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina.

Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs.

Se pune uleiul intr-o cratita, se prajesc bucatile de cotlet pana se albesc si se scot pe o farfurie. 

Se pune ceapa in cratita si se caleste putin, dupa care se adauga apa si se fierbe 15 minute.

Se presara boiaua, vegeta si piper si se amesteca.  

Se adauga, pasata de tomate, carnea si se amesteca.  

Se adauga maslinele si se mai fierbe 15 minute.  

Eu am introdus-o si in cuptor pentru 30 de minute, pana a scazut sosul si a iesit uleiul deasupra.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

 

Vezi si reteta de Cotlet de porc in sos de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de cotlet de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu carnaciori