Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

de Bucataras in Pui, 26 Mar 2024 | 805 vizualizari

 

 
🍗🧀 Pollo parmigiana în 20 de minute - cum gătești în stil italian cu șnițelele rămase.
Puiul cu parmezan și usturoi sau Pollo parmigiana te va cuceri de la prima mușcătură.
 
Pentru rețeta de pui cu parmezan și usturoi sunt necesare următoarele ingrediente: șnițele, sos de roșii, busuioc, usturoi, mozzarella.
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:
  • snitele de pui
  • 300 g sos de roșii
  • busuioc
  • 2-3 căței de usturoi
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • felii de mozzarella
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii.

Călește usturoiul, dar adaugă-l în tigaie de la început, când uleiul este rece, pentru a nu se arde.

Adaugă sosul de roșii și busuiocul tocat. Condimentează cu sare și piper. Lasă se se întrepătrundă aromele.

Așază snitelele într-o tavă, acoperă-le cu sosul de roșii și feliile de mozzarella.

Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 180°C și lasă să se gratineze timp de 5 - 7 minute, până se gratinează mozzarella.

Servește pollo parmigiana cu garnitura preferată și bucură-te de savoarea italiană!

Vezi si reteta de Frigarui de pui cu usturoi si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant