Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor

de Catalina L in Oaie, 21 Feb 2024 | 843 vizualizari

 

Daca nu va place carnea de miel va propun sa-ncercati reteta asta.
Carnea de miel este 'confiata' , caci este gatita timp indelungat la cuptor la temperatura scazuta. 
Rezultatul este minunat si carnea se topeste in gura.
 Pentru Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, ceapa, usturoi, ardei, paprika.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor 
  • 1 pulpă de miel 2,3kg
  • 2 linguri de paprika dulce
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor:

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor 

Puneti pulpa de miel pe o hartie de copt lunga.

Condimentati cu paprika, sare si piper.

Ungeti-o cu ulei.

Intepati pulpa si introduceti cateii de usturoi.

Puneti peste pulpa ceapa taiata lamele. Inchideti bine pulpa de miel in foaia de copt. Derulati apoi o foaie de aluminium si infasurati-o in ea, sa fie inchisa ermetic..

Puneti intr-un vas de cuptor si dati la cuptorul incalzit la 140°C.  

Lasati 3 h la temperatura scazuta..

Dupa 3 ore indepartati foia de aluminium si foaia de copt.

Adaugati 100 ml de apa in vas, puneti peste carne ardeiul rosu taiat lamele si dati o ora la cuptor la 180°C fara sa acoperiti.

Intoarceti carnea dupa 30 de minute si arozati-o cu sosul lasat. Scoateti din cuptor si lasati carnea sa se odihneasca 30 minute. 

Taiati felii si serviti cu garnitura dorita: cartofi, fasole, salata de varza.

Vezi si reteta de Pulpa de miel in crusta de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Miel marinat cu ceapa si usturoi la cuptor