Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 14 Oct 2022 | 3972 vizualizari

 

O Reteta de supa cremă de dovlecel, mazare si parmezan, rapida si usor de facut
 Ai nevoie de cateva ingrediente: mazare, parmezan, dovlecel, smantana.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/09/supa-crema-de-dovlecel-mazare-si.html

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de supa cremă de dovlecel, mazare si parmezan:
  • 1 dovlecel
  • 100 gr de mazare
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 60 gr de parmezan ras
  • 1 lingura de smantana
  • ierburi de Provence
  • 1/2 Kub de llegume sau de pui
  • sare
  • ppier
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan:

Iata cum se prepara Reteta de supa cremă de dovlecel, mazare si parmezan:

Spalati si curatati legumele, taiati bucati ceapa si dovlecelul.

Puneti-le intr-o oala adaugati ierburile, kub-ul, mazarea si acoperiti cu apa.

Gatiti timp de 20 minute.  

Filtrati legumele si mixati-le impreuna cu parmezanul.

Adaugati progresiv apa in care au fiert pana la consistenta dorita.  

Puneti smantana amestecati si fierbeti totul 2-3 minute.

Verificati de sare si piper.  

Serviti fierbinte cu parmezan ras si cu bacon prajit. 

Vezi si reteta de Supa crema de sparanghel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare