Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan

de Panacris in Sandvisuri, 11 Oct 2022 | 3608 vizualizari

 



 Mda, știu că pentru anumite persoane, sună bizar aceasta Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan, dar  combinația între parmesan și dulceață, e superfaină!
Sunt necesare ca ingrediente: paine, unt, dulceata, parmezan
Dacă veți proba, poate veți trece peste acest prag!
Succes, spor și poftă bună! ;)


 

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan sunt:
  • Pâine 4 felii,
  • Unt sărat cca 20g,
  • Dulceață de caise a la retete.panacris.ro cca.100 g,
  • Fulgi de parmesan cca. 50 g
  • Frunze de mentă, după gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan:

Iata cat de simplu se prepara Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan.

Feliile de franzelă se ung cu unt, apoi se adaugă câte o linguriță de dulceață din caise cu samburi de caise a la Panacris.

Se finalizează cu fulgi de parmesan și se savurează din plin.

Simplu, rapid și gustos.

Spor și poftă bună!

Vezi si reteta de Tartine si crema de branza si somon

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Constelatialeu 1

12.10.2022, 20:02

Niste parmezan vreau si eu, restul iti las tie

Catalina L 1

14.10.2022, 20:45

buna combinatia

miki_a 1

24.11.2022, 22:35

Chiar e o combinație super faină!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur