Rulada cu somon

de janet in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 5481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 felii mari de piine ,mai subtiri,fara coaja
  • -pasta de brinza
  • -somon afumat
  • -patrunjel tocat marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon:

Feliile de piine le aplatizam cit putem cu un sucitor,le ungem cu crema de brinza peste care punem somonul.(toate astea le-am pregatit pe o folie de film alimentar)Acum,cu ajutorul foliei,rulam cit mai strins,ca la salamul de biscuiti(fara sa prindem foliea inauntru)Asa strinse le punem la rece pina cind o sa-l feliem. Atunci ,desfacem folia,si tavalim ruloul prin patrunjel tocat foarte marunt(dupa cum o sa vedeti eu nu l-am dat prin partunjel ,dar va sfatuiesc sa o faceti ca arata super!)Apoi feliem si servim .Este un aperitiv usor si rapid de facut si da foarte bine!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

27.04.2010, 22:23

E super rulada facuta de tine !Pe un platou de aperitive da foarte bine.

gaby_duceag 1

31.05.2010, 12:57

asta e de exceptie !..Doamne..daca ar fi sa comentez tot ce vad ar trebui sa nu mai ies niciodata de aici ))

nusica 1

07.11.2011, 22:25

cum adica?luam o felie,doua,cate?le punem alaturi?mie nu mi-a iesit.am pus 4 felii de paine aplatizate cu sucitorul,pe folie,le-am uns cu crema de branza si deasupra somon afumat,le-am rulat si s-a rupt painea si a iesit branza si a iesit gros,un sul gros,n-am putut sa rulez strans,s-a rupt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulet cu icre si somon afumat