Salau crocant cu sofran

de mihaelar63 in Salau, 28 Oct 2013 | 6228 vizualizari

 

O cina rapida , gustoasa si sanatoasa !!! De data aceasta am testat condimentul de paella cu sofran [ mai contine ceapa uscata si curcuma ] la peste .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rondele salau
  • 200 gr pesmet
  • 1/2 plic condiment paella
  • 1/2 lamaie-zeama
  • sare
  • 50 ml ulei masline
  • legume proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau crocant cu sofran:

Pestele rondele se sareaza , se stropeste cu zeama de lamaie , se pudreaza cu condiment cu sofran si se da prin pesmet .

Asezati salaul intr-o tava tapetata cu hartie de copt  stropiti usor cu ulei  si dati la cuptorul incalzit la 220 grade cam 15-20 minute pana se rumeneste

Serviti rondelele de salau calde insotite de legumele proaspete preferate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau crocant cu sofran" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor