Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

de Bucataras in Sandvisuri, 15 Feb 2021 | 1649 vizualizari

 

Easy - peasy, healty, cheesy... Ce ziceti de un sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus?
Desi imi plac ciupercile, dupa pleurotus nu m-am dat vreodata in vant, daaaar am descoperit de curand o reteta de ciuperci pleurotus aromate cu tot felul de condimente si fripte apoi pe gratar.  

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine integrala
  • 6-8 ciuperci pleurotus
  • o mana de spanac proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 4 felii de cascaval
  • Condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus:

Pregateste ciupercile pleurotus pentru fript: spalate, curatate bine, usuca-le cu un prosop.

Incinge tigaia gratar, adauga untul, cateii de usturoi taiati felii, apoi ciupercile intregi sau rupte in fasii daca sunt mai mari.

Condimenteaza cu amestecul de condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc si lasa-le la fript. Intoarce ciupercile pe ambele parti, sa se rumeneasca frumos. Pune aproape de final intr-o parte a tigaii si spanacul, cat sa se inmoaie usor. Amesteca de cateva ori cu o spatula de silicon, nu mai mult si da-l deoparte.

Pune feliile de paine la prajit tot in tigaie sau la toaster, apoi aranjeaza-le pe platoul de servit. Incalzeste putin si cascavalul, apoi pune repede fiecare fasie pe cate o felie de paine.

Peste cascaval merg cateva frunze de spanac si deasupra aranjeaza fasiile de ciuperci pleurotus, condimentate, aromate. 

Daca vrei, poti sa le dai sandvisurilor cu cascaval si ciuperci o tenta usor picanta presarand putin chili pe deasupra.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

oanapl 1

16.02.2021, 20:06

Zic că vreau și eu, că arată tare bine!

dantes 1

17.02.2021, 11:17

Gustos!

Bucataras 1

19.02.2021, 13:57

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friganele sandwich