Sandvis "Soricelul vesel"

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 30 Sep 2015 | 3666 vizualizari

 

He-he, astazi pentru "Pachetelul vesel" am facut un sandvis care i-a placut mult fetitei mele. Cred ca le-ar fi placut si la pisici :))

 

INGREDIENTE

  • doua felii de paine toast;
  • doua felii de salam sandvis toast;
  • doua felii de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • o frunza de salata verde;
  • o maslina neagra;
  • o jumatate de ou fiert tare;
  • putin morcov;
  • un firicel de marar.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Soricelul vesel":

Se asambleaza sandvisul: o felie de paine + o felie de salam + o felie de branza topita + frunza de salata verde. Dupa aceea, cu ajutorul unui dui pentru ornat, se decupeaza gaurele din a doua felie de branza topita. Aceasta se pune peste salata verde, iar deasupra se pune jumatatea de ou.

Din a doua felie de salam, tot cu ajutorul duiului, se decupeaza doua urechi. Se cresteaza oul cu un cutit cu lama subtire si se fixeaza urechile.

Se formeaza doi ochi mici din maslina, se cresteaza albusul si se fixeaza ochii.

Din morcov se formeaza nasul si gura si se asambleaza in albus.

Se pune mararul, pe post de mustati.

La final, se decupeaza o codita din salam, care se aseaza langa soricel.

Sandvisul se serveste si cu cealalta felie de paine.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Soricelul vesel"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Rocsi 1

01.10.2015, 21:06

Chit, chit

Merisor 1

01.10.2015, 21:34

Suuuper!

RODIMUR 1

29.07.2017, 09:47

Îmi place! Și eu am făcut șoricei aperitiv...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri Forestiere