Sarmalute in foi de vita de vie pe pat de dovlecei, asezonate cu condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

de Bucataras Diana in Retete Delikat, 24 Iun 2018 | 2148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pachete foi de vita de vie
  • 600 g carne tocata de porc
  • 1 dovlecel
  • 300 g dovlecel ras
  • 200 g morcov ras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 borcan de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • condimente pentru sarmale Delikat
  • cimbrisor Delikat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de vita de vie pe pat de dovlecei, asezonate cu condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale:

 

Spalam foile de vita de vie si le oparim cateva minute, apoi le punem la scurs.

Amestecam carnea tocata cu dovlecelul ras, cu morcovul ras, cu ceapa verde tocata marunt, loboda si patrunjelul. Asezonam cu sare, piper si condimente pentru sarmale Delikat.

Curatam dovlecelul si il taiem rondele. Formam sarmalutele.

Intr-o oala incapatoare punem 1 lingura de ulei si acoperim fundul oalei cu frunze de vita de vie. Peste frunzele de vita de vie asezam un rand de rondele de dovlecel, presaram cimbrisor Delikat si asezam un rand de sarmalute. Apoi asezam iar un rand de rondele de dovlecel, cimbrisor si sarmalute, pana terminam ingredientele. La sfarsit turnam borcanul de rosii in bulion, presaram cimbrisor si le punem la fiert la foc mediu spre mic. Sunt gata cand intra furculita usor in foile de vita de vie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita de vie pe pat de dovlecei, asezonate cu condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pitoance