Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver

de anca_rm in Jamie Oliver, 21 Aug 2013 | 8312 vizualizari

 

Am vazut intr-o seara o emisiune in care Jamie Oliver pregatea aceasta reteta , atunci am zis ca trebuie sa incerc , parea delicos . Intr-adevar asa a si fost .
El ii spunea cumva acestui fel de mancare , dar am uitat denumirea retetei , asa ca ......

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati carne de porc
  • sfecla rosie (eu am avut 3 bucati mai mari)
  • sare
  • piper
  • 200 gr branza de vaci dulce
  • 3 linguri de smantana
  • verdeata (patrunjel , marar)
  • 1 lamaie
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver:

Sfecla rosie coapta:

- spalam bucatile de sfecla bine , si le punem in folie de aluminiu la cuptor sau in jar(asa a facut-o Jamie) pana cand se coace (o verificam :daca intra furculita atunci e oke) .

-cand este coapta , o scoatem din cuptor si o decojim . Merge foarte usor coaja .

-o taiem in bucati , punem putina sare, piper , ulei de masline si verdeata tocata grosier.

Carnea:

- asa cum face bucatarul nostru : pe o tabla de lemn pune sare si piper si da carnea prin ea , apoi intr-o tigaie incinsa o pune la prajit pentru cateva minute ( durata de prajire depinde de felul de carne )

Sosul:

-branza de vaci o maruntim bine cu o furculita , adaugam smantana, sare, zeama de la o lamaie si coaja rasa, verdeata , ulei de masline (cam 2 linguri) si amestecam bine.

Asamblam totul si servim ....cu pofta .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

anca_rm 1

21.08.2013, 15:58

a fost delicioasa sfecla

Rocsi 1

21.08.2013, 21:40

Super

anca_rm 1

22.08.2013, 11:22

Rocsi multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Toast cu spanac, oua si parmezan