Toast cu spanac, oua si parmezan

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Apr 2016 | 3827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine din tarate cu seminte
  • 1 mana spanac proaspat
  • 2 oua mari, bio
  • 5 grame Parmezan
  • chili (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu spanac, oua si parmezan:

Se prajeste felia de paine. 

Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei si se incalzeste la foc mediu. Se toaca spanacul si se adauga in tigaie. Se bat ouale cu furculita ca pentru omleta si se adauga sare si piper. Se adauga in tigaie, se rad 5 grame de Parmezan deasupra si se amesteca totul pentru 10 secunde. 

Se transfera pe felia de paine si se presata rondele de chili, optional.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu spanac, oua si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

CameliaR 1

14.04.2016, 10:55

RuxyRux 1

14.04.2016, 23:03

Reteta asta sigur pentru mine ai preparat-o...imi place mult!

laura_n 1

19.04.2016, 10:40

ce bunaciuneee!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceapa umpluta