Snitele de pui cu pireu

de Gabri3la in Pui, 4 Oct 2012 | 3500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri margarina
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • 300 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu pireu:

Snitelele:Se bat snitelele cu ciocanul de batut carne si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Apoi se dau prin faina, ou batut, din nou faina dupa care se prajesc in ulei la foc potrivit.

Pireul: Se curata cartofii, se taie in 4 bucati si se fierb aproximativ 30 minute la foc mediu. Apoi se piseaza si se amesteca su smantana si margarina.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu pireu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sunca si ciuperci