Sos rosu usturoiat

de costi7hector in Sosuri, 28 Mar 2021 | 3041 vizualizari

 

Este un sos recomandat preparatelor la grătar.

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras 2 buc.
  • Roșii 2 buc.
  • Leurdă 2 leg.
  • Sare si piper dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rosu usturoiat:

Se coc legumele, eu am ales sa le coc pe grătar dar le puteti coace fie la cuptor, fie pe aragaz in functie de posibilitatea fiecaruia.

După ce s.au copt uniform, le punem într-un vas cu capac cu putina sare pentru aproximativ 5 minute. Le scoatem si le cojim, le curățăm si le punem intr.un vas in care se pot blendui, spălăm leurda si o adăugăm și pe ea, punem sare și piper după gust. Blendam si este gata de servit.

Pofta buna, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rosu usturoiat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos de rodie