Sos tzatziki

de Angelina_Elena in Sosuri, 11 Mai 2013 | 7605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g iaurt grecesc
  • 4 castraveti mari
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tzatziki:

Spalam castravetii, iar pe 3 dintre ei ii curatam de coaja.

Ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un bol punem usturoiul pisat, sarea, piperul, patrunjelul uscat, uleiul de masline si iaurtul.

Adaugam castravetii scursi bine si amestecam usor.

Dam sosul la rece pana la servire.

Noi l-am servit cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Rocsi 1

11.05.2013, 20:59

GeorgiaA 1

29.01.2014, 18:06

Si al patrulea castravete unde este?

Angelina_Elena 1

30.01.2014, 01:02

Imi cer scuze!! Cel de-al 4-lea l-am spalat si fara sa il curat l-am dat pe razatoare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos Tzatziki