Spanac cu smantana

de yafa in Mancaruri de legume, 14 Apr 2011 | 12065 vizualizari

 

Rapid si usor

 

INGREDIENTE

  • 1kg de spanac proaspat
  • 1 ceapa potrivita
  • 5-6 catei de usturoi
  • 40g de unt
  • 120ml de smantana lichida
  • sare, piper vegeta(facultativ)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

Spalam spanacul foarte bine, in mai multe ape si frunza cu frunza.

20g de unt le asezam intr-o tigaita si adaugam ceapa taiata marunt, cand este transparenta adaugam spanacul si amestecam , lasam pana cand se scade foarte bine, adaugam 4 catei de usturoi si lasam pe foc pana cand lichidul scos de spanac este evaporat.

Punem deasupra restul de unt si amestecam bine, saram, piperam( putem adauga putina vegeta- de preferinta facuta in casa).
Varsam deasupra smantana si mai lasam cateva clipe pe foc repede amestecand.  Inainte de a servi tocam marunt usturoiul ramas si il punem peste spanac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana