Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Oana in Multicooking, 15 Apr 2019 | 4286 vizualizari

 

Nelipsit de Paste!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de miel
  • 6 fire usturoi verde
  • 6 fire ceapa verde
  • 100 ml vin roze
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper cu lamaie
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita frunze de coriandru uscat
  • 200 ml suc de rosii
  • marar si patrunjel verde
  • menta verde la final
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 5 minute.
  • Cand uleiul s-a incins pune carnea de miel taiata cuburi si las-o sa se rumeneasca putin pe toate partile.
  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper cu lamaie, boia dulce si coriandru uscat.
  • Adauga vinul roze si mai amesteca putin.
  • Pune apoi ceapa si usturoiul verzi taiata mai mare, adauga sucul de rosii si inchide capacul.
  • Inchide supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 45 de minute.
  • La final, cand programul s-a terminat, elibereaza aburul si lasa aparatul sa stea 10 minute, apoi desfa capacul cu grija la aburi.
  • Presara deasupra marar si patrunjel si menta verde tocate marunt.
  • Poti servi stufatul de miel cu paine proaspata sau cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea Spaghetti aglio ca nimeni altul!