Supa crema de avocado si zucchini

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 18 Iun 2013 | 7978 vizualizari

 

Inspiratia mi-a venit de aici..:) a doua portie am modificat-o dupa gustul meu :) oricum e minunata , mai ales daca va plac supele putin acrisoare...multumesc Elena scumpa mea :) e delicioasa, si pentru mine o alta varianta de a manca avocado...

http://sufletpentruhrana.blogspot.ro/

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado copt
  • 1 zucchini mare( sau 2 mici)
  • zeama de la 1/2 lime( mai mic)
  • o cana de apa
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia dulce
  • eu am mai pus: turmeric, un catel de usturoi, o lingurita ulei de masline, o rosie, oregano, cimbrisor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de avocado si zucchini:

Simplu ca buna ziua, totul la blender, vrrrrmmmm, vrrrmmmmm...si gata, potrivim gustul sa ne placa...si iata o supa raw...minunata! 

TIPS-URI

1

Daca nu va plac supele acrisoare puteti renunta la zeama de lime

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de avocado si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan